Наставно особље

Р.б.Наставник / сарадникЗвањеУжа научна област (уже научне области)E-mail
1. Др Снежана Бијелић редовни професор Кинезиологија у спорту; Глума Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
2. Др Слободан Горановић редовни професор Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
3. Др Петар Павловић редовни професор Теорија, методика и метедологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
4. Др Топлица Стојановић редовни професор Кинезиологија у спорту; Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
5. Др Горан Бошњак редовни професор Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
6. Др Игор Вучковић ванредни професор Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
7. Др Раденко Добраш ванредни професор Теорија, методика и метедологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
8. Др Предраг Драгосављевић редовни професор Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
9. Др Слободан Симовић ванредни професор Кинезиологија у спорту; Теорија, методика и метедологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
10. Др Миленко Војводић ванредни професор Теорија, методика и метедологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
11. Др Николина Гердијан доцент Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
12. Др Горан Граховац доцент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
13. Др Бојан Гузина доцент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
14. Др Радомир Зрнић доцент Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
15. Др Владимир Јаковљевић доцент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
16. Др Саша Јовановић доцент Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија; Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
17. Др Тамара Каралић доцент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
18. Др Александар Кукрић доцент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
19. Др Адриана Љубојевић ванредни професор Кинезиологија у спорту; Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
20. Др Борко Петровић ванредни професор Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
21. Др Горана Тешановић доцент Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
22. Др Жељко Секулић доцент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
23. Мр Кристина Бабић Пантелић виши асистент Теорија, методика и метедологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
24. Мр Игор Божић виши асистент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
25. Др Жељко Вукић виши асистент Кинезиолошка рекреација и кинезитерапија Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
26. Др Душко Лепир виши асистент Теорија, методика и метедологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
27. Др Горан Пашић виши асистент Кинезиологија у спорту Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
28. Немања Злојутро виши асистент Факултет физичког васпитања и спорта Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
29. Саша Марковић виши асистент Факултет физичког васпитања и спорта Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Контакт информације


  • Универзитетски град
    Булевар војводе Петра Бојовића 1А
    78000 Бања Лука

  • +387 (0)51 312-611, 312-612 централа

  • +387 (0)51 312-280 деканат / fax

  • +387 (0)51 312-607 секретар

  • +387 (0)51 312-281 рачуноводство