Обавјштавамо Вас да као и претходних година Јавни фонд за дјечију заштиту Републике Српске припрема реализацију пројекта ''Социјализација дјеце Републике Српске 2018''. Реализација пројекта је планирана у периоду од 20.05. до 21.09.2018. године  у Бећићима. Студенти – волонтери  Факултета физичког васпитања и спорта заједно са аниматорима учествују у организацији и реализацији Школе пливања, извођењу јутарње гимнастике као и осталих спортских активности.
Уколико сте заинтересовани да учествујете у наведеном пројекту, пријавити се можете у деканату Факултета до 23.04.2018. године.

Министарство просвјете и културе Републике Српске расписало је Јавни конкурс за суфинансирање међународне размјене студената и академског особља 2018. године оних кандидата који размјену започињу у 2018. години.

Конкрус је расписан за одлазак редовних студената првог, другог и трећег циклуса студија са јавних високошколских установа из Републике Српске ради студирања на ВШУ у иностранству, као и ради обављања стручне студентске праксе у иностранству.

Такође, конкрус је расписан за одлазак академског особља са јавних ВШУ из Републике Српске у иностранство ради образовног и/или научно-истраживачког, односно културно-умјетничког рада на ВШУ и/или научно-истраживачке, односно културно-умјетничке установе у иностранству.

Овај конкурс је расписан и за долазак студената првог, другог и трећег циклуса студија са акредитованих високошколских установа из иностранства ради студирања на јавним ВШУ у Републици Српској, као и ради обављања стручне студентске праксе на јавним ВШУ и/или научно-истраживачким установама, односно културно-умјетничким установама у Републици Српској.

Конкурас се односи и на  долазак академског особља са акредитованих ВШУ из иностранства ради образовног и/или научно- истраживачког, односно културно-умјетничког рада на јавним ВШУ и/или научно-истраживачким, односно културно-умјетничким установама у Републици Српској.

Пријаве са потребном документацијом достављају се лично или поштом на адресу: „Министарство просвјете и културе Републике Српске, Ресор за високо образовање, Трг Републике Српске 1, Бања Лука, са назнаком ''Јавни конкурс за међународну размјену студената и академског особља''.

Јавни конкурс биће објављен у дневном листу ''Независне новине'' као и на Порталу Владе Републике Српске, страница Министарства просвјете и културе: www.vladars.net

Овај конкурс остаје отворен 45 дана од дана објављивања у дневном листу ''Независне новине''.

Детаље конкурса прочитајте овдје, а сва потребна документа можете преузети овдје (Прилог 1, Прилог 2, Прилог 3, Прилог 4)

Дана 16.03.2018. године са почетком у 10,00 сати на Факултету физичког васпитања и спорта Универзитета у Бањој Луци, кандидат Милан Ђурђевић, браниће јавно завршни (Мастер) рад под насловом:,,Разлике у ситуационо-моторичким способностима код фудбалера кадетског узраста различитог нивоа такмичења“
Одбрана завршног (Мастер) рада је јавна, позивају се сви заинтересовани да присуствују чину одбране.

                                                                                               СЕКРЕТАР
                                                                                            Јована Цвијић, дипл.правник

 

Конкурс за обављање студентске праксе

На позив за обављање стручне праксе могу се пријавити студенти завршних година Правног факултета, Архитектонско-грађевинско-геодетског факултета, Економског факултета, Електротехничког факултета, Факултета физичког васпитања и спорта и Академије умјетности Универзитета Бања Лука.

Страна 1 од 7

Контакт информације


  • Универзитетски град
    Булевар војводе Петра Бојовића 1А
    78000 Бања Лука

  • +387 (0)51 312-611, 312-612 централа

  • +387 (0)51 312-280 деканат / fax

  • +387 (0)51 312-607 секретар

  • +387 (0)51 312-281 рачуноводство