top of page
Search

Raspisan konkurs za razmjenu studenata i osoblja na Univerzitetu u Jašiju (Rumunija)

U okviru Erazmus+ programa – kreditna razmjena – raspisan je konkurs za osoblje za odlazak na razmjenu na Alexandru Ioan Cuza Univerzitet u Jašiju, Rumunija.

Dostupne su: jedna stipendija (1) Bachelor, Master, PhD (study mobility of one semestar) u trajanju od 6 mjeseci, jedna stipendija (1) (staff mobility for teaching) i jedna stipendija (1) (staff mobility for training) u trajanju od 7 dana. Razmjena se mora realizovati do 31.7. akademske godine 2022/23.

Aplikanati:

Na konkurs se mogu prijaviti studenti i zaposleni Univerziteta u Banjoj Luci sa Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta.


Potrebna dokumentacija:

1. Kopija pasoša

2. CV u Europass formatu

3. Prijedlog Ugovora o razmjeni

4. Motivaciono pismo


Za pomoć prilikom izrade prijedloga ugovora o učenju, obratiti se nadležnom akademskom koordinatoru za međunarodnu razmjenu studenata i osoblja.


PRIJAVA:

Sva tražena dokumentacija se dostavlja na engleskom jeziku koordinatoru za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju, elektronskom poštom, na e-adresu: sasa.jovanovic@ffvs.unibl.org (sa napomenom: za Erazmus+, kreditna razmjena – Univerzitet u Jašiju, Rumunija).

Rok za dostavljanje dokumentacije je 28.1.2022. godine do 16:00 časova.


POSTUPAK ODABIRA:

1. Po završetku konkursa, Komisija za sprovođenje postupka izbora kandidata za odlaznu razmjenu sa Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci će izvršiti provjeru podobnosti pristiglih prijava.

2. Odobrene prijave će biti poslane partnerskom EU univerzitetu kao nominacije.

3. EU univerzitet odlučuje o finalnoj selekciji kandidata.


111 views
bottom of page