top of page
Search

Vanja Udovičić posjetio Fakultet fizičkog vaspitanja Univerziteta u Banjoj Luci

Updated: Nov 14, 2020

Vanja Udovičić, ministar sporta i omladine Republike Srbije, zajedno sa Sonjom Davidović, ministricom porodice, omladine i sporta Republike Srpske posjetio je Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci.

Na sastanku je razgovarano o realizaciji zajedničkih projekata iz oblasti sporta. Između ostalog, dogovoreno je da se uspostavi zajednička saradnja Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i Instituta za sport Fakulteta, uz podršku resornih ministarstava Republike Srbije i Republike Srpske, kao i Univerziteta u Banjoj Luci.

Vanji Udovičiću, u znak zahvalnosti na posjeti, uručeni su prigodni pokloni, od kojih je umjetnička slika sa ličnom simbolikom izazvala posebno oduševljenje, te je ministar istakao da će ovo umjetničko djelo zasigurno ubuduće krasiti zidove njegovog kabineta.

Sastanku su prisustvovali i prof. dr Radoslav Gajanin, rektor Univerziteta u Banjoj Luci, Vesna Marinković, konzul Republike Srbije u Banjoj Luci, prorektori Univerziteta, predstavnici studenata, kao i delegacije ministarstava.

U ime Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta sastanku su prisustvovali prof. dr Radenko Dobraš, prof. dr Aleksandar Kukrić i mr Igor Božić.







79 views
bottom of page